zac efrons nya liv?

Sex! Knark! Slagsmål! Här är Zacs nya imageNyblivna singeln Zac Efron har fullt upp...

När Zac Efron gjorde slut med Vanessa Hudgens efter fem års förhållande blev han plötsligt den hetaste ungkarlen i stan. Nu står kvinnorna på kö - eller vad sägs om Halle Berry, Sarah Jessica Parker och Glees Lea Michele?

Nej, det rör sig inte om någon ny flört, vad vi vet än iallafall. Det är dock bara en handfull av stjärnskådisar som Zac får spela mot i den kommande romantiska komedin New Year's Eve. I likhet med Valentine's Day är filmen regisserad av Garry Marshall, och har även Ashton Kutcher, Robert de Niro, Hilary Swank, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer och Sofia Vergara i den imponerande rollistan.

New Year's Eve är bara en i raden av flera nya filmroller, som ska distrahera den nyblivna singeln från allt kärlekstrassel:

Något mindre romantik, men desto fler kvinnor, möter Efron på i det skruvade dramat Die in a Gunfight. Av manuset att döma är det så långt från hans helylle-High Schol Musical-image man bara kan komma. Huvudrollen Benjamin är nämligen en bortskämd rikemansunge som svär, knarkar och ligger med äldre damer.

Under 2012 dyker han upp i dramat The Lucky One, om en amerikansk soldat som återvänder hem från Irak. Tårar utlovas när Zacs karaktär söker efter den okända kvinnan, vars foto han tror har bringat honom tur under kriget.


HAR TAGIT ALLT IFRÅN WWW.KANAL5.SE


Dessutom är Zac högaktuell som producent Easy Money, en amerikansk remake av maffiarullen Snabba Cash som utspelar sig i New York istället för Stockholm. Oklart än om han tar på sig huvudrollen. Dessutom väntar vi i Sverige på dvd-släppet av dramat Charlie St. Cloud, som borde dyka upp under våren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0